Minden ami tabló... Pest, Fejér és Veszprém megyékben

Bemutatkozás

Minden ami tabló...

Pest, Fejér és Veszprém megyékben.

Kik vagyunk?

A ballagasitablo.hu egy évek óta jól összeszokott kis csapat. Van köztünk fényképész, aki lefotóz Benneteket, aztán van grafikusunk, aki megcsinálja a tablóitokat és a meghívóitokat, de a fényképezés mellett elő tudjuk hívni a fotóitokat, tudjuk a tablótokat keretezni, üvegezni, illetve ki is szállítjuk az iskolátokba.

Mióta csináljuk?

A legelső tablóinkat 2004-ben készítettük, azóta a csapat rengeteg diákot fényképezett le és retusált meg, illetve elég sok tablót is készítettünk. Szóval közel 20 éve csináljuk töretlenül, és bízunk benne, hogy Ti is minket választotok, és előre is köszönjük is a bizalmatokat!

Miket csinálunk?

 • fényképezünk
 • retusálunk
 • tablót készítünk
 • meghívókat készítünk
 • ballagási ajándéktárgyakat gyártunk

Mivel dolgozunk?

Professzionális stúdiótechnikával, a legmodernebb gépekkel, stúdióvilágítással, többféle választható mobilháttérrel stb., természetesen asszisztenciával.

Csak minőséget vagyunk hajlandóak kiadni a kezünk közül, éppen ezért a tablóinkat sem csak simán kinyomtatjuk, hanem profi stúdióban levilágítjuk, majd tartós hordozóra kasírozzuk, végül pedig ízléses keretek közül választjuk ki a tablótokhoz leginkább passzoló keretet.

Hol vagyunk elérhetőek?

A főhadiszállásunk Székesfehérváron van, de a megrendeléseink nagy többsége Budapest és környékéről érkezik. Szóval Pest, Fejér és Veszprém megyékben vállalunk fényképezéseket, tablókészítéseket. Természetesen volt már példa ezeknél „távolabbi” megrendelések teljesítésére is, pl Somogy, Tolna, Bács-Kiskun, Komárom-Esztergom megyékben is dolgoztunk már.

Mindenesetre hacsak nem az ország túlsó végében vagytok, javasoljuk, hogy kérjetek tőlünk árajánlatot és abban konkrétan le tudjuk írni, vállaljuk-e és ha igen mennyiért a felkéréseteket!

0
  0
  Kosár tartalma
  Kosár üres