Minden ami tabló... Pest, Fejér és Veszprém megyékben

Minden ami tabló...

Pest, Fejér és Veszprém megyékben.

Gyakran ismételt kérdések

Többségében az iskolátokban rendezünk be egy termet: professzionális mobilstúdiót és világításokat telepítünk, majd az előre leegyeztetett háttér előtt fényképezünk le Benneteket. A képeket a helyszínen meg tudjátok nézni és akár ott ki is választhatjátok a tablóra kerülő képet, de az otthoni képkiválasztásra is van lehetőség egy online webgalérián keresztül. A fényképezéskor lehetőség van baráti és csoportképek készítésére is, ha szeretnétek.

Igen, természetesen!
Ha nem is korlátlan számban, de akár többször is vissza ülhettek a gép elé! A célunk, hogy mindenki megelégedésére tökéletes képek készüljenek Rólatok!

A fényképrendelés leadásától számítva max 8-10 napon belül elkészítjük a fényképek retusálását. Majd ezek után előhívjuk a képeket, és pár napon belül akár kézbe is vehetitek őket! Viszont ahhoz hogy gördülékeny legyen a képek retusálása, előhívása, ezért kérjük, hogy egyszerre (azaz az egész osztály együtt) adja le felénk a megrendelését! Ezeken felül természetesen lehetőségetek van további képek utánrendelésére is!

Igen!
Természetesen tudunk sminkest is ajánlani Nektek.
Sminkesünk 5 fő fölött megy ki az iskolába sminkelni.
10 fő alatt 5.000 Ft/fő, 10 fő felett 3.500 Ft/fő a sminkelés díja.
(árváltoztatás jogát a sminkesünk fenntartja!)

Igen.
Annak a képnek a retusálása, amit kiválasztotok a tablóra, benne van az árban, a fényképeiteket pedig szolidan és ízlésesen retusáljuk, azaz nem lesztek porcelánbaba kinézetűek, a szemöldökötök is megmarad 🙂 stb.
Személyenként tehát 1 db fénykép retusálását adjuk a csomagban, de lehetőség van további képek retusálásának kérésére is felár ellenében. Képek utánrendeléséről és áraikról további infókat itt találtok.

Általában a nagytabló elkészítési ideje kb 3-4 hét, amiben benne van már a keretezés és üvegezés is. Viszont a ballagáshoz közeledve a megnövekedett megrendeléseink miatt kitolódhat az elkészülés ideje, ezért érdemes nem a legutolsó pillanatra hagyni a tablótokat.

Igen!
A meghívók rendeléseit webshopunkban tudjátok leadni. Annyi egyedül a kitátel, hogy egyszerre minimum 50 db meghívót rendeljetek, mert csak így tudjuk tartani a kiírt árakat. A meghívó áraiban benne van a szerkesztési díj is, ezen felül csak a postázás díját kell kifizetnetek. A meghívók általában 2-3 hét alatt készülnek el + a postázás ideje.

0
    0
    Kosár tartalma
    Kosár üres