A tablófotózás menete

fotózás


A fényképezéshez egy professzionális mobil fotóstúdiót használunk, amit bármelyik iskola osztálytermében, tornateremben, de akár egy könyvtárban is fel tudunk állítani. Ha az Iskola nem járul hozzá az intézményben a tabló fotózáshoz, akkor sincs veszve semmi, mert akár műtermünkben is történhet a felvételkészítés.


A fényképezés során mindenkiről több fotót (15-20 db-ot) készítünk sok beállítással, több irányból. A tablófotókat már a helyszínen azonnal megtekinthetitek. Korrigálási és visszaülési lehetőséget is biztosítunk, ha éppen nem úgy sikerült mosolyogni stb, mert a tablófénykép egy életre szóló emlék.


Többféle fényképháttér közül választhattok, amit ha lejjebb görgettek meg is tudtok tekinteni. A háttereket nem mi, hanem ti választjátok ki, hogy harmonizáljon a ruhátokkal, kiegészítőitekkel (nyakkendő, kitűző, matrózblúz stb.) és nem utolsó sorban a tabló hátterével is összhangban legyen. Természetesen kérhettek tanácsot, nagyon szívesen segítünk.


A tanárok fényképezése 10 főig díjmentes.


 

képek kiválasztása


Lehetőség van a tablóra kerülő fénykép azonnali kiválasztására is, de ha az osztály úgy gondolja, hogy inkább otthon szeretné megnézni és kiválasztani, annak sincs akadálya, mert minden elkészült fényképet feltöltünk egy jelszóval védett online galériába, ami bárhonnan bármikor elérhető. A tablófényképezés után, egyéni csoportképek, baráti képek készítésére is van lehetőség.


A kiválasztott képeket maximum 8-10 napon belül kézhez kapjátok, retusálva papírképen. Ha az osztály úgy gondolja, akkor – elözetes egyeztetés után – a tablóképet csak digitális formában is kérhetitek.


 

retusálás


A fotózás alkalmával készült fényképek közül a kiválasztott fotót szolidan retusáljuk, de lehetőség van egyéni kérésekre is, amennyiben az kivitelezhető. A természetes, szolid, letisztult retusálás hívei vagyunk.


A csomagon felül több fénykép retusálása külön díj ellenében történik. Utánrendelésre lehetőséget biztosítunk a tablófotózáskor készült összes felvételből, amit otthon is ki tudtok választani és könnyedén le tudjátok adni a kért fotók listáját egy megrendelőlap segítségével. A hagyományos papírképek mellett rendelhettek fényképes ajándéktárgyakat is: hűtőmágnest, kulcstartót, képkeretet, kasírozott képet, vászonképet stb.


retusálás: előtte / utána

Az alábbi fényképháttereink közül választhattok. Az általatok közösen kiválasztott háttér számát kell majd megadnotok a megrendeléskor.