A tablófotózás menete

fotózás


A fényképezéshez egy professzionális mobil fotóstúdiót használunk, amit bármelyik iskola osztálytermében, tornateremben, de akár egy könyvtárban is fel tudunk állítani. Maga a fényképezés az esetek többségében az adott iskola egyik termében szokott lezajlani. Amennyiben az iskola nem járul hozzá az intézményben a tabló fotózáshoz, akkor sincs veszve semmi, mert akár műtermünkben is történhet a felvételkészítés.


A fényképezés során mindenkiről több fotót (15-20 db-ot) készítünk sok beállítással, több irányból. A tablófotókat már a helyszínen azonnal megtekinthetitek. Korrigálási és visszaülési lehetőséget is biztosítunk, ha éppen nem úgy sikerült mosolyogni stb, mert a tablófénykép egy életre szóló emlék.


Székesfehérvár 25 km-es körzetében ingyen megyünk ki az iskolákba fényképezni, viszont egyéb településekre kiszállásonként 100 Ft/km kiszállási díjat számolunk fel a fotózáson/KOMPLETT-csomagajánlatokon felül. Ez a díj egyszeri kiszállásra vonatkozik.


A tanárok fényképezése 10 főig díjmentes.


 

képek kiválasztása


Többféle fényképháttér közül választhattok, amit ha lejjebb görgettek meg is tudtok tekinteni. A háttereket nem mi, hanem ti választjátok ki, érdemes úgy választani hátteret, hogy az harmonizáljon a ruhátokkal, kiegészítőitekkel (nyakkendő, kitűző, matrózblúz stb.) és nem utolsó sorban a nagytabló hátterével is összhangban legyen. Természetesen kérhettek tőlünk tanácsot, nagyon szívesen segítünk.


A fotózás alkalmakor is lehetőség van a tablóra kerülő fénykép azonnali kiválasztására, de ha az osztály úgy gondolja, hogy inkább otthon szeretné megnézni és kiválasztani a tablóképét, annak sincs akadálya, mert minden elkészült fényképet feltöltünk egy jelszóval védett online galériába, ami bárhonnan bármikor elérhető. A tablófényképezés után, egyéni csoportképek, baráti képek készítésére is van lehetőség.


A kiválasztott képeket maximum 8-10 napon belül kézhez kapjátok, retusálva papírképen. Ha az osztály úgy gondolja, akkor – elözetes egyeztetés után – a tablóképet csak digitális formában is kérhetitek.


 

retusálás


A fotózás alkalmával készült fényképek közül a kiválasztott fotót szolidan retusáljuk, de lehetőség van egyéni kérésekre is, amennyiben az kivitelezhető. A természetes, szolid, letisztult retusálás hívei vagyunk.


A csomagon felül több fénykép retusálása külön díj ellenében történik. Utánrendelésre lehetőséget biztosítunk a tablófotózáskor készült összes felvételből, amit otthon is ki tudtok választani és könnyedén le tudjátok adni a kért fotók listáját egy megrendelőlap segítségével. A hagyományos papírképek mellett rendelhettek fényképes ajándéktárgyakat is: hűtőmágnest, kulcstartót, képkeretet, kasírozott képet, vászonképet stb.


retusálás: előtte / utána

Az alábbi fényképháttereink közül választhattok. Az általatok közösen kiválasztott háttér számát kell majd megadnotok a megrendeléskor.