Tablókészítés

igényfelmérés


Az első lényeges lépés, ami egyben szerintünk a legfontosabb is: meghallgatni és átbeszélni az elképzelésiteket, azaz hogy milyen színű, formájú, méretű, hátterű, grafikájú tablót szeretnétek. Ezen információk alapján tudunk elindulni és elkezdeni a tablótokat megtervezni. Fontos tudnotok, hogy mindent egyeztetünk az osztállyal és mindent úgy csinálunk, ahogy azt ti szeretnétek, mert ez a tabló a ti éveiteket fogja tükrözni sok-sok éven keresztül az iskola falán.


Ha nem lenne ötletetek vagy csak bizonytalanok vagytok, nagyon szívesen adunk tanácsot és segítünk nektek. Erre az esetre vannak kész háttérsablonjaink, de egyedi kéréseket, plusz grafikát, grafikákat is elkészítünk a munka nehézségétől függően külön díj ellenében.


 

tabló elkészítése


Többféle méretű tabló közül tudtok választani, a legkedveltebb méretek a 70×100 cm-es és a 80×120 cm-es, de ha egyedi méretet szeretnétek azt is megvalósítjuk, kérdezzetek bizalommal.
Három fajta tabló közül tudtok választani:

  • digitális tabló (ezt hívjuk nyomtatott, számítógépes programmal készített tablónak),
  • hagyományos (ezek az egyedi kézzel festett tablók)
  • vagy térbeli (ezek a háromdimenziós, kézzel készített egyedi formájú és mintájú domború tablók)

keretezés


Tablóinkat keretezzük, üvegezzük és nem csak egyfajta kerettel, hanem mindig az adott tablóhoz leginkább hozzáillő keretet választjuk. Általában az osztályok ránk szokták bízni a keret kiválasztását, mivel mi élőben a már kinyomtatott tablóhoz próbálunk hozzá több keretet és a legjobban odaillőt válasszuk ki, ami viszont monitoron elég nehézkes feladat lenne. Ettöl függetlenül bármelyik nektek tetszö keret közül választhattok vagy kérhetitek segítségünket a megfelelő keret kiválasztásában.


A tabló kereteinket ide kattintva tudjátok megtekinteni. A tablókat 3 mm-es (igény szerint akár tükröződésmentes üveggel) készítjük, de kérhetitek vastagabb üveggel is, bár a tapasztalat azt mutatja, ez is bőségesen elegendő.


 

Profilkép_hosszu_2015_01