képek kiválasztása


Többféle fényképháttér közül választhattok, amit ha lejjebb görgettek meg is tudtok tekinteni. A háttereket nem mi, hanem ti választjátok ki, érdemes úgy választani hátteret, hogy az harmonizáljon a ruhátokkal, kiegészítőitekkel (nyakkendő, kitűző, matrózblúz stb.) és nem utolsó sorban a nagytabló hátterével is összhangban legyen. Természetesen kérhettek tőlünk tanácsot, nagyon szívesen segítünk.


A fotózás alkalmakor is lehetőség van a tablóra kerülő fénykép azonnali kiválasztására, de ha az osztály úgy gondolja, hogy inkább otthon szeretné megnézni és kiválasztani a tablóképét, annak sincs akadálya, mert minden elkészült fényképet feltöltünk egy jelszóval védett online galériába, ami bárhonnan bármikor elérhető. A tablófényképezés után, egyéni csoportképek, baráti képek készítésére is van lehetőség.


A kiválasztott képeket maximum 8-10 napon belül kézhez kapjátok, retusálva papírképen. Ha az osztály úgy gondolja, akkor – elözetes egyeztetés után – a tablóképet csak digitális formában is kérhetitek.