‘OSZD MEG’ akció!

2017. szeptember 5-én a ballagasitablo.hu csapata elindította 'OSZD MEG' őszi akcióját, melynek keretében az akció lezárultával egy szerencsés osztálynak komoly kedvezményt tudunk biztosítani!

Az 'OSZD MEG' akció 2017. szeptember 5-től október 31-ig tart. Az akció ideje alatt a ballagasitablo.hu facebook közösségi portálján az általa közzétett 'OSZD MEG' hirdetést megosztók közül kerül kiválasztásra 1 szerencsés megosztó. Vele ezután a ballagasitablo.hu képviselője felveszi a kapcsolatot a kedvezmény igénybevételének részleteivel kapcsolatban. A kiválasztásra került személy osztálya vagy az általa ajánlott általános/középiskolai osztály jogosult ezek után arra a 11 %-os kedvezményre, mely kedvezmény a ballagasitablo.hu KOMPLETT-csomagajánlatainak egyikére vonatkozik. A KOMPLETT-csomagajánlatok a ballagasitablo.hu tablófotózási és tablókészítési ajánlatait együttesen tartalmazk. A kedvezmény az osztály által kiválasztott egyik KOMPLETT-csomagajánlat végösszegéből kerül majd levonásra.

A kedvezmény csak abban az esetben vehető igénybe, amennyiben az említett osztály az általa kiválasztott KOMPLETT-csomagon felül a ballagási/szalagavató meghívóit is a ballagasitablo.hu-tól rendeli meg. A ballagási/szalagavató meghívók árait nem érinti az akció, ezeket a termékek oldalon közzétett árakon adja a ballagasitablo.hu. A kiválasztott osztály a weboldalon szereplő bármely meghívó közül választhat.

A kedvezményre jogosult osztály a kedvezményt a 2017/2018-as tanév végéig bármikor felhasználhatja.

Az akció más kedvezményekkel össze nem vonható.